Coaching

Je kan bij mij terecht:


- in de praktijkruimte


- een wandelsessie: onderschat nooit de helende kracht van de natuur, zuivere lucht en beweging. Ideale componenten om je lichamen* weer in balans te brengen.


- een videogesprek via zoom: geniet van de voordelen van een face-to-face gesprek.


- therapeutische massage: intuïtieve massage met ruime tijd voor een gesprek. Doordat het lichaam verbonden is met de geest, komen er emoties en vastzittende patronen naar boven. Het spreekt voor zich dat we daar samen dieper op ingaan.


In onze Westerse maatschappij ligt de nadruk steeds meer op presteren en bezitten, in plaats van op Zijn. Gelukkig zijn, tevreden zijn, voldaan zijn, blij zijn, rustig zijn, vol vertrouwen zijn, gewoonweg Zijn.


Wat ik aanbied, zijn manieren om je innerlijke rustpunt te herontdekken, via bewustzijn. Bij deze nodig ik je uit om te leren echt aanwezig te zijn bij jezelf en zo ook een waardevolle verbinding met anderen aan te gaan.


Tools: ademhalingsoefeningen, meditatie, affirmaties (in een doosje met liefde voor jou gemaakt zodat je thuis gewoon het berichtje van de dag eruit kan nemen). 


Voor verslavingsgevoeligheid is zelfzorg essentieel. Maar ook wanneer je te kampen hebt met verandering, angsten, piekeren of extreme emoties is zelfontplooiing de uitweg.


*De 5 Kosha's: het fysieke, energetische, mentale, intellectuele en spirituele lichaam.