Massages

Lomi lomi samudra massage

Ontspannings-

massage

Therapeutische massage

Lomi lomi samudra massage


Volledige lichaamsmassage waarbij de nadruk ligt op masseren met de onderarmen. Zeer ontspannend en er wordt diepgaander gewerkt op knopen in de spieren. Kadert in wellnessmassages, kan zacht of met meer druk worden uitgevoerd naargelang jouw wensen. Deze massage dankt haar naam aan de Hawaïaanse volksdans en verwijst met een knipoog naar de golvende bewegingen die de armen maken op jouw lichaam.


€60 voor 60min.

Ontspanningsmassage


Volledige lichaamsmassage waarbij zowat elke spier en pijnpuntje in het fysieke lichaam op een aangename wellnessmanier wordt gemasseerd en losgewerkt, zodat zowel lichaam als geest lichter aanvoelen en in een staat van totale ontspanning verkeren. Hoofdpijn en vastzittende spieren zijn verleden tijd. Intensiteit wordt aangepast aan jouw specifieke wensen.


€60 voor 60min.

€90 voor 90 min.


Therapeutische massage


Gedeeltelijke lichaamsmassage met ruime tijd voor een gesprek. Doordat het lichaam verbonden is met de geest, komen er emoties en vastzittende patronen naar boven tijdens massages. Ik schenk net aandacht aan die pijnpunten waarvan ik voel dat ze om heling vragen. Het spreekt dan ook voor zich dat ik jou de ruimte geef om die zaken te uiten en daar samen aan te werken. Aan te raden voor zij die wat dieper willen gaan; ik duik graag met je mee. Massagetherapie op z'n best!


€90 voor 90 min.